Wat anderen zeggen:

 

Anita Kindt
De lessen mindful walk bij René heb ik ervaren als een prachtige combinatie van wandelen, ademhalingstechnieken en mindfulness. Ben me er nu beter van bewust dat een goede ademhalingstechniek en met aandacht bewegen versterkend en zeer prettig voor me zijn. Wat ik geleerd heb ga ik zeker toepassen. Bedankt voor alle mooie, gezellige, inspirerende en hilarische momenten. En niet te vergeten de toegezonden theorie en de foto’s na elke les! Bedankt René en tot ziens op de vervolgcursus!

 

Mirella Haakman, Medemblik
Door de verschillende oefeningen heb ik geleerd dat wanneer ik mijn lijf ontspan en mijn hoofd loslaat, ik evengoed nog kan functioneren.
Nu (nog) toepassen in mijn dag, een volgende stap. Dank je wel Rene voor deze mooie mindfulrun cursus.
Henny, Andijk
Ik ga hier zeker verder mee aan de gang, ademhaling, meditatie, focus , bodyscan enz. Was leerzaam, leuk en vooral de rust die je overbracht in deze oefeningen was fijn!

Mieke Beerepoot
Ik heb een mindfulwalk cursus gedaan bij René. Had nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn Maar niets is minder waar. Wat een ervaring. Vooral de ademhalingstechnieken zijn voor mij zeer waardevol geweest. Ook de rustmomenten voor mijn eigen nemen ervaar ik als zeer prettig. En alle andere oefeningen die we gezamenlijk gedaan hebben waren inspirerend ,en lachen gieren brullen. En elke week de mooie foto’s, stukjes theorie en huiswerk die wij van jou kregen mijn dank hiervoor. René bedankt heb nu al zin in de vervolgcursus.

 

Martijn Mensink, Eigenaar Mindful Run Nederland

Ik heb Rene leren kennen als een gepassioneerde persoon voor coaching, bewegen en Mindfulness. De opleidingen van Mindful Run waren een mooie aanvulling op zijn kennis.
Rene is een ervaren coach en weet waar hij over praat. Hij straalt rust en balans uit.

Ik beveel Rene van harte aan.

Karin Gitzels, Wervershoof
Wat n heerlijk verademing om mee te mogen lopen!
En hoe bijzonder dat je zoveel kan bereiken met neusademhalingen .
De energie die je hiervoor terug krijgt is werkelijk geweldig!
De prachtige natuur, de stilte, en afwisselende oefeningen
Dit alles is n kado aan jezelf waarbij je minder stres ervaart en zoveel meer energie krijgt.
Dus gun jezelf of een ander dit mooie kado en wens je heel veel rust en energie toe!!
Dank je wel René, ik heb er onwijs van genoten!
Fijne avond

 

Wouter Dijkshoorn, Training Tweaks
Een trainer/coach met rust, overzicht, kennis en een juiste dosis enthousiasme!
Ik heb René ervaren tijdens de opleiding tot hardlooptrainer.
Wat mij direct opviel was enerzijds zijn rustige uitleg in combinatie met een juiste dosis enthousiasme. Juist die combinatie vond ik erg sterk. De opdracht was meteen duidelijk door de rust die hij uitstraalt en waarmee hij uitlegt. Tegelijkertijd kreeg je ook zin om aan de slag te gaan de manier waarop hij dat vertelde. Gedurende de opleiding zag ik steeds het geleerde over over hardlooptechniek, fysiologie en blessurepreventie ook terugkomen in de uitleg en daarbij passende oefenvormen.

 

Meedoen of meer info?

Vul onderstaand formulier in als je je wilt inschrijven voor de cursus of bel me op 0623983041. Wil je eerst graag meer info? Neem gerust contact met me op.

Ik schrijf me in voor:

13 + 10 =