Mindful Walk Medemblik wil jou graag bedanken voor al je goede zorgen de afgelopen tijd! Daarom willen wij iets terug doen als blijk van waardering. Wij nodigen jou uit om in de maand augustus gratis deel te nemen aan een Mindful Walk of Mindful Run Clinic.

In een groep (max 8 personen) gaan we een rondje hardlopen of wandelen. We staan regelmatig stil voor oefeningen op basis van mindfulness, focus, ademhaling en genieten van het moment en de omgeving. Met als resultaat: minder stress en meer energie.

Wat, wanneer en hoe laat?
Mindful Run, 26 augustus, Nesbos – Medemblik, 19.00-20.30
Mindful Walk, 27 augustus, Nesbos – Medemblik, 9.30-11.00

Aanmelden
Wil je meedoen? Alleen of misschien met een groep collega’s? Neem dan contact op. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de benodigde info.

Voor nu alvast bedankt en hopelijk tot ziens!

Hartelijke groet,

Rene Schwarte
Wandelcoach Medemblik
0623983041