Mindful Walk Gemeente Medemblik – Dag 3

De derde cursusdag speelde zich af rond ons prachtige Kasteel Radboud. De dag stond in het teken van focus, meditatie en het gewaar worden van wat je ziet, hoort, ruikt en voelt.

We begonnen de les met een yoga-  en opwarmoefeningen. De meditatie daarna bij het water was heerlijk! Met enkele leuke oefeningen als de “bekertjesloop”, “de pinda” en de “123” zijn we bezig geweest in het Hier en Nu.

Het was een heerlijke ochtend!

Ben je nieuwsgierig? Is Mindful Walk ook iets voor jou?

Op Vrijdag 4 en Zondag 6 September starten de volgende cursussen!

06-23983041

Rene Schwarte

#mindfulrunmedemblik #mindfulwalk #mindfulness #gemeentemedemblik #medemblikactueel #medemblik #mindfulactief #westfrieslandbeweegt #coaching #buitenzijn #bewustwording #vitaliteit #burnout #burnoutherstel #ontspanning #gezondheid #bewegen #bewegenisgezond #ademhaling #ademhalingstechnieken #vitamineg #bewegenzonderprestatiedruk #hardlopenmetplezier #hardloopfun #mindfulgenieten #ikwilook #focus #juistnu #ikwilook