Deze cursusdag staat het bewust worden van je ademhaling centraal. De deelnemers hebben ervaren hoe het lichaam zich beter met zuurstof vult met neusademhaling.
Een leuk onderdeel is de ronde waarin de Neusademhaling mét pleister over de mond geoefend wordt: spannend voor iedereen!
Iedereen is het gelukt de ronde volledig met neusademhalling af te leggen! Super goed, #trotsetrainer

Neusademhaling: he herstelt sneller en ervaart meer energie! Het begint allemaal met bewustwording! #mindfulrunmedemblik #mindfulwalk #mindfulness #gemeentemedemblik #medemblikactueel #medemblik #mindfulactief #westfrieslandbeweegt #coaching #buitenzijn #bewustwording #vitaliteit #burnout #burnoutherstel #ontspanning #gezondheid #bewegen #bewegenisgezond #ademhaling #ademhalingstechnieken #vitamineg #bewegenzonderprestatiedruk #hardlopenmetplezier #hardloopfun #mindfulgenieten #ikwilook